"Al dente" -terminu tego używa się dla określenie idealnie ugotowanego makaronu,
który powinien być jędrny i lekko twardy, czyli "stawiający opór zębom".
W zależności od składników makaronu i jego grubości, czas przygotowania
- wg włoskiej szkoły - waha się od 6-12 minut. Zobacz jeszcze -
Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)
Sposób komentowania: Wybrać-Nazwa Adres URL Wpisać nazwę w pierwszym okienku Adres URL w drugim - czyli adres bloga. Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)
Sposób komentowania:
Wybrać-Nazwa Adres URL
Wpisać nazwę w pierwszym okienku
Adres URL w drugim - czyli adres bloga.
Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.