piątek, 1 marca 2013

Bulgur

"Bulgur" -  rodzaj kaszy z ziaren pszenicy często używanej w kuchni Bliskiego Wschodu. Nadziewa się nią drób, dodaje do sałatek i zapiekanek. Bulgur należy przed ugotowaniem moczyć w wodzie, ale gdy przyrządza się pilaw, zabieg ten nie jest konieczny.

1 komentarz:

  1. 54 yr old Accounting Assistant I Douglas Ducarne, hailing from Cookshire enjoys watching movies like Body of War and Blacksmithing. Took a trip to Fernando de Noronha and Atol das Rocas Reserves and drives a Duesenberg Model J Long-Wheelbase Coupe. Odwiedz strone glowna

    OdpowiedzUsuń

Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)

Sposób komentowania:
Wybrać-Nazwa Adres URL
Wpisać nazwę w pierwszym okienku
Adres URL w drugim - czyli adres bloga.
Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.