"Bulgur" - rodzaj kaszy z ziaren pszenicy często używanej w kuchni Bliskiego
Wschodu. Nadziewa się nią drób, dodaje do sałatek i zapiekanek. Bulgur
należy przed ugotowaniem moczyć w wodzie, ale gdy przyrządza się pilaw,
zabieg ten nie jest konieczny.
54 yr old Accounting Assistant I Douglas Ducarne, hailing from Cookshire enjoys watching movies like Body of War and Blacksmithing. Took a trip to Fernando de Noronha and Atol das Rocas Reserves and drives a Duesenberg Model J Long-Wheelbase Coupe. Odwiedz strone glowna
Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)
Sposób komentowania: Wybrać-Nazwa Adres URL Wpisać nazwę w pierwszym okienku Adres URL w drugim - czyli adres bloga. Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.
54 yr old Accounting Assistant I Douglas Ducarne, hailing from Cookshire enjoys watching movies like Body of War and Blacksmithing. Took a trip to Fernando de Noronha and Atol das Rocas Reserves and drives a Duesenberg Model J Long-Wheelbase Coupe. Odwiedz strone glowna
OdpowiedzUsuń