"Awokado" - owoc przypominający dużą gruszkę o grubej ciemnozielonej skórce i
kremowo-zielonkawym miąższu. Wewnątrz awokado tkwi duża, brązowa pestka.
Aromat orzechowy, smak delikatny i neutralny powoduje, że awokado
dodaje się do pikantnych sałatek, ryb wędzonych, ostro przyprawionych
krewetek.
Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)
Sposób komentowania: Wybrać-Nazwa Adres URL Wpisać nazwę w pierwszym okienku Adres URL w drugim - czyli adres bloga. Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)
Sposób komentowania:
Wybrać-Nazwa Adres URL
Wpisać nazwę w pierwszym okienku
Adres URL w drugim - czyli adres bloga.
Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.