piątek, 16 sierpnia 2013

Grissini

Grissini - długie, chrupkie paluszki w kształcie ołówka, wyrabiane z drożdżowego ciasta i często posypywane solą, przyprawami. Te znakomite paluszki produkowane jest według specjalnego przepisu od XIV wieku. Możemy je podawać do przekąsek, pieczonych mięs, sałatek, drinków.

3 komentarze:

  1. Mogłaś podać ten specjalny przepis, choć nie potrafię sobie poradzić z ciastem drożdżowym.
    Cieplutko pozdrawaim

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Aniu zapewne kiedyś podam przepis na te grissini i może nam się uda, bo ja też do ciast drożdżowych jakoś nie mam ręki :)
      Cieplutko pozdrawiam.

      Usuń
  2. 49 year old Account Coordinator Harlie Beevers, hailing from Picton enjoys watching movies like ...tick... tick... tick... and Jewelry making. Took a trip to Himeji-jo and drives a Ferrari 275 GTB Long ose Alloy. najlepsza strona

    OdpowiedzUsuń

Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)

Sposób komentowania:
Wybrać-Nazwa Adres URL
Wpisać nazwę w pierwszym okienku
Adres URL w drugim - czyli adres bloga.
Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.