Przetwory
Kiszonki, przetwory – to warto wiedzieć !
"Najlepiej smakują solone rydzyki, jeśli się je dobrze pokroi, jak kawior, i do tego z cebulką i prowansalską oliwą - wprost delicje" - pisał Antoni Czechow w opowiadaniu "Syrena". Wiem, że co niektórzy z Was, doskonale wiedzą wszystko o kiszonkach i marynatach, ale niekoniecznie każdy musi o tym wiedzieć. Pomyślałam więc, [...]- Chutney - to warto wiedzieć
- Chutney jabłkowy I i II
- Chutney owocowo-warzywny
- Chutney pomidorowy
- Co tu zrobić z jabłek?
- Czereśnie w occie
- Dynia a la coś tam
- Dynia marynowana. Powidła z dyni
- Dżem z dodatkiem agrestu
- Fasolka szparagowa w słojach i mrożona
- Grzyby marynowane
- Grzyby w wekach. Kiszone grzyby
- Jarzębina do mięs
- Kiszone węgierki
- Kompot czereśniowy półsłodki
- Marynaty, pikle - to warto wiedzieć
- Morelowa konfitura
- Ogórki małosolne i kiszone
- Ogórki szwedzka sałatka z ogórków
- Ogórki: korniszony i na mizerię
- Polskie kapary - zróbmy sami
- Sucha konfitura z gruszek
- Szczaw i jego przetwór
- Szczaw i jego przetwór
- Śliwki w marynacie
- Śliwkowe powidła
- Truskawkowa domowa konfitura
- Truskawkowa konfitura
- Truskawkowo-agrestowy dżem
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Super, że tu jesteście - bardzo mnie to cieszy, a serce me - wyskoczyć chce! Z radości - oczywiście :)
Sposób komentowania:
Wybrać-Nazwa Adres URL
Wpisać nazwę w pierwszym okienku
Adres URL w drugim - czyli adres bloga.
Anonimowi- nazwę proszę pisać w komentarzu.